mye stress

Heii, i dag har jeg vært på kontaktsamtale, konf undervisning og jeg har flyttet fra mamma til pappa. Blir godt med helg i morgen, har vært mye stress i uken her med gym, trening, prøver, lesing. Har følt ett press på meg nå etter sommerferien, klarer nesten ikke å forklare det men jeg har gått kjapt ned med karakterene så jobber meg opp igjen nå. Så er jeg midt oppi hormon styret og ungdoms skolen, alt blir jo dumt ogsånn når man er i puberteten. Men alle har jo denne perioden i livet så kommer meg vel igjennom det som alle andre jeg også! 

Noen som kjenner seg igjen?

3 kommentarer

H

27.09.2012 kl.21:09

ja, ungdomsskolen kan være veldig stress igrunn... Men lite tips; ta det litt med ro ;-) Kjempefint å få gode karakterer og lære gode studievaner og sånn, men karakterene på ungdomsskolen teller jo nesten ingenting, og du har nok av tid til å slite deg ut senere ;) nyt helga!

inspire

27.09.2012 kl.23:19

Ja, ungdomsskolen var noe stress :p Bra tips fra hun som skrev den første kommentaren: ta det med ro og få gode studievaner! Kan love deg at det kommer godt med senere i livet :)

28.09.2012 kl.18:34

er så enig med deg! det er masse stress på ungdoms skolen! jeg føler at jeg får en slags klomp i magen osv.. men jeg har sluttet på en del idretter så da hjelper det litt :)

Skriv en ny kommentar

Sara Eline

Sara Eline

14, Trondheim

Hei! Jeg heter Eline. Jeg er 14 åt og kommer fra Trondheim. På denne bloggen kan du lese om hverdag, outfits, videoer, anbefalinger og masse annet.Takk for at du leser bloggen min!

  • Outfits/Wanties/Inspiration/Hverdag

Kategorier


Arkivhits