Blogg

Zlatni Rat

Hei! da har vi pakket og skal snart dra til en av verdens fineste strender: Zlatni Rat som befinner seg i byen Bol på den kroatiske øya Brac som vi bor på. Gleder meg kjempemye, vi har lånt oss to cabroleter(?) som vi skal cruse hele veien rundt øya i :D. Kameraet er også full ladet så blir sikkert tatt masse bilder! 


shopping i Split

Ja, hei, i dag har jeg endelig fått shoppet! på både Victoria's Secret, Zara, Berskha(?) og Intimissimi, som er en undertøysbutikk. Var faktisk en overraskende bra VS i Kroatia, de hadde det meste så ble en del shopping der ja. Har også kjøpt meg kjole og mye annet fint! utenom det så har veien til hotell rommet mitt blitt rene survival turen. Er blitt bokstavelig talt overfallt av svære gresshopper. De ligger over alt! går ikke en meter før du får øye på den lange tre lignende skapningen med så lange bein at den kan hoppe 30 meter. Herregud. Må vell kjøpe meg et eller annet våpen i morgen for å overleve her i to uker, ååå klarer ikke forklare hvor sinnsykt ekle de er! De kan bare finne på å hoppe til en retning og i neste sekundet så sitter de vel på deg. ÆSJ. 

Snik titt ↑ kommer innlegg nermere om hva jeg kjøpte, hva det kostet og hvor jeg kjøpte det. 

Kroatia!

Hei!! da er jeg framme i Kroatia! Det er kjempefint her, men må si det var en utrolig lang reise. Selve flyturen tok ikke så lang tid, bare 3 timer. Men da vi kom fram var vi først på flyplassen i en time før vi tok buss til havnen i 40 min hvor vi derretter dro med båt fra Split til Brac som også tok 40 min. Så var det bare en liten buss tur på 10 min så var vi endelig framme! Var utrolig godt å komme fram til hotellrommet! Vi har egentlig ikke gjort så mye mer enn å spist litt og pakket ut og sånn, starter med bading, shopping og alt det der i morgen! Forresten så er det faktisk utrolig bra shopping her! jeg viste det ikke før i dag morrest så skulle absolutt spart litt mer, men uansett så er det både Victoria Secret, Top Shop, Zara, Mango og mange andre kjente butikker her! Altså i Split da. Kan garantere at det blir iallefall 3 dager shopping i løped av de to ukene vi skal være her! Byeen

hei! ja da er jeg alene på rommet igjen og ser selvfølgelig på pll som vanlig. Må gå å ta meg noe mat nå fordi middag er det ingen som orket å lage så sulter ihjel snart. Broren min har også besøk av 5 gutter så det er ikke like lett og deilig å slappeav. Må alltid plage meg. Uansett så var jeg i byen i dag! Kjøpte meg de Nike Free Run skoene som jeg har ønsket meg såå lenge, kjøpte også et kjempebra solpudder fra tro det eller ikke H&M. Har letet etter solpudder som faktisk gir bra med farge og denne var perfekt. Kjøpte ikke så mye siden jeg skal jo til Kroatia om 4 dager!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva har dere gjort i dag da?

addicted to Pll

 Jeg har faktisk blitt helt avhengig av Pretty Little Liars! Har sett 5 episoder allerede i dag og er snart ferdig med 2 sesong. Har egentlig ikke noe bedre å gjøre nå så da ser jeg like gjerne masse. Skal møte Tiril og Elise senere så da blir planene å ta sol fordi jeg og tiril skal begge reise til varme strøk på lørdag. Jeg skal til Kroatia og Tiril skal til Spania. Tok sol i går også og fikk skikkelig skille, skal bare ta en gang til i dag så jeg slipper å bli brent de første dagene i Kroatia slik at jeg i verste fall ikke kan sole meg mer. Kan også hende at Eira også tar seg en tur senere i dag så da blir det sikkert grilling på oss! 

"ikke nå solhor her nei"

uvirkelig

Hei! nå er det faktisk sommerferie!? noe som helt klart ikke har gått opp for meg enda! Alt har med skole har gått så kjapt når jeg ser tilbake, var faktisk litt trist i dag siden jeg ikke kommer til å ha klassen rundt meg og sånn. Tror det kommer til å ta et par uker før jeg virkelig skjønner at det er sommerferie nå! Men uansett, så får jeg besøk av Malin snart og så skal vi dra til Lian en tur før Malin skal overnatte hos meg. 
the first summer outfit

Topp - Bik Bok/ shorts - Bik bok/ klokke - vintage fra bestefar/ ring - Gina Tricot 

 

Pretty little liars

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I dag har jeg faktisk bare ligget og sett på pll. Eller altså tiden fra etter skolen til nå! Var skikkelig sliten og trøtt etter skolen i dag så orket ikke noe annet. Uansett, Eira er jo på besøk så det eneste vi skal gjøre nå er å fortsette på serien. Kjempedeilig!  

Daniel Wellington

Hei! Nå skal jeg og Eira snart dra på butikken før vi starter å se pll serien. Eira skal altså overnatte til meg og vi er hjemme alene resten av kvelden, da blir sikkert jordbær og smeltet sjokolade på oss! Har bare sett noen episoder av pll og jeg er helt hekta allerede! det er så spennende og bra, anbefales virkelig. Så skal jeg også bestille meg en Daniel Wellington klokke! Har ønsket meg det så lenge men jeg bestemte meg da jeg så innlegget til Lotta: http://lottasalbuvik.blogg.no/1370870703_rabatt_kode_for_danie.html. Hun har klart å skaffe en rabattkode på 15%! og da må jeg jo bare bestille!Vet ikke helt hvilken jeg skal bestille, men tror jeg vil ha den til venstre. 

Hvilken synes dere var finest?

Litt nytt

Hei! i går var jeg og malin en tur i byen. Vi var dær ikke så lenge siden vi skulle på bursdag men jeg kjøpte meg tre ting siden det var utrolig mye salg i byen nå!

 

Sko fra dinsko til 199 kr, 50% avslag. Elsker at jeg faktisk kan bruke de til vanlig i hverdagen. 


Belly fra Bik Bok til 74 kr, 50 % avslag. Short fra Bik Bok til 199 kr. 

Hva synes dere da?

 

trening

Hei! Akkurat nå skal jeg ut for å trene. Har laget meg en plan om å trene annenhver dag fremover men jeg vet ikke om jeg kommer til å holde meg til den planen. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har laget meg slike rutiner uten å klare å opprettholde de, men uansett så prøver jeg igjen. Nå blir det joggetur og styrke etterpå! skal til Kroatia om 12 dager så må trene mye nå, selv om jeg vet det ikke kommer til å bli forskjell på den korte tiden da. Har dere noen trenings rutiner som er motiverende? isåfall si ifra! 

i dag

Sent innlegg:


God morgen! 

Nå skal jeg og Malin dra til byen straks. Har spist greit usunn frokost nå med oreo, nugatti, potetgull og yoghurt. Jaja, sånn går det. Har gitt opp sommerkroppen uansett så! Senere i dag skal vi på bursdag til Dina og Elise. Blir kjempekoselig sikkert!  Planer for dagen?

Bestillt!

Hei! Ja da har jeg bestillt med dette solpudderet! har hørt såå mye bra om det så nå er det bestillt. Om noen er interresert så finner dere det her: http://www.coverbrands.no/sminke/ansikt/solpudder/bahama-mama

TILBAKE!

Heii, nå er jeg tilbake! 

Jeg har hatt en kjempelang periode hvor jeg ikke har blogget men nå som det blir sommer og jeg ikke har så mye å gjøre på skolen så starter jeg igjen! Skal virkelig begynne som fullt nå så nå blir bloggen verdt å følge! Blir outfits, videoer, wants, salg av klær, spørsmålsrunder og alt mulig rart som jeg kommer på. Er skikkelig gira på å få igang bloggen igjen! 

 

svar!

heii, har fått noen spørsmål som jeg tenkte å svare på, ikke noe stort da. 

Hva er ditt beste minne? :-)  tror det er et moteshow jeg og noen venner gikk i sommer eller så har jeg mange andre gode minner men orker ikke ramse opp alle :)

Kan du legge ut appene dine? :-) ja:


Vet ikke om jeg skulle skrive hva alle appene er og siden jeg har så dårlig tid så dropper jeg det. Tror uansett de fleste på min alder vet om de fleste appene. 

Drømmereise? må vel drømmereisen ha gått til New York eller California, men har også kjempelyst til å reise til Afrika og Egypt! 

normal dag med enda en 6-er

Heii, ja da er jeg endelig hjemme fra skolen. I dag hadde vi spanskprøve, gikk ræva men vi fikk også tilbake karakteren i spanskskuespillet. Det har seg sånn at jeg nå har blitt en super nerd, to 6-ere på rad. Ikke verst eline! men joda er kjempeglad og helt i hundre egentlig!!! herregud, meg 6-er? hvis det fortsette sånn e æ rik ut uka! gladlaks ja 

black & whiterunwaydreamz shorts

Heii, nå skal jeg straks på jobb. Dette blir dag nr 2  i arberidsuken! gleder meg kjempemye! Uansett har jeg lenge tenkt på å kjøpe meg en runwaydreamz shorts, de er så fine men dyre så kanskje jeg har råd nå som jeg nettop har hatt bursdag.

Hva synes dere om shortsene? 

Studio BERRE

Hei! nå skal jeg snart dusje før jeg skal spise også ta natta. I dag var min første dag i arbeidsuke hos Lasse Berre. Helt 100% perfekt dag. Vi (altså jeg og lisa) har i dag laget lunch til alle sammen, hatt privat photodshoot og redigert bildene etterpå! jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å jobbe der istede for å stå og rydde på lageret i en klesbutikk eller ta oppvasken på en cafe. Kan ikke vente til resten av uken! 

Spørsmålsrunde her: http://elinestrand.blogg.no/1358704491_spr_meg.html STILL MASSE SPØRSMÅL! 

tuesday

Heii, skal snart dra en tur på 3t for og få igang trening's rutinen ordentlig igjen. Siden det er ball i morgen tar jeg meg nok en tur til varmen også! Er egentlig ganske stressa nå fordi jeg ikke har fått sydd inn kjolen min enda.. kjøpte den i smaal på Nelly.com men den var overraskende stor! 

 

6-ER! WHAAT?

Da er det mandag igjen, wohoo. 

I dag har jeg egentlig hatt en ganske så bra mandag! skoledagen har gått kjapt med kino og noen få fag, så etter skolen ble det pizza på meg og Eira. Jeg fant ut at jeg fikk 6-er i spansk!!! er så utrolig, amazing glad akkurat nå! Miiiin første 6-er i spansk!! iiip. Bra start på året må jeg si! satser på bare 6-ere frammover nå da, hehe not. Så blir det årets andre ball på onsdag, gleder meg masse! 
♥Noen andre som har hatt en bra mandag?!

photoshoot med adressa

God morgen! i går var jeg og Elise på en slags "photoshoot" med adressa. De skulle lage en repotasje om skoleball så da spurte de oss. Vi ble stylet og fotografert, kjempegøy! Intervjuet/repotasjen blir ikke publisert før om litt så når den er publisert så får vi bildene fra fotografen men intil da får dere en liten titt med bilder fra mitt kamera. JULAFTEN!

Hei! nå er det julaften, teknisk sett 1.juledag men jaja. Har hatt det kjempefint i dag, spist ribbe og fått en del gaver. Blandt annet krølltang(Gorgeous curl wand), Travel koffert, Canada Goose jakke! (men er egentlig imot dyrepels så skal bytte til svart Svea jakke) og penger. Så utenom dette har jeg fått fra venner og andre forskjellige skjerf, smykker, ringer, sminke og slikt. Meg og søstrene mine♥

Hva har dere gjort i dag?

VASKEDAG

heii, ja da har jeg vasket rommet og badet, tørket støv, skiftet sengetrekk og ryddet. Utslitt. Så nå skal jeg dra og møte noen før vi får middagsbesøk i kveld. 


Hva skjer i dag hos dere?

Gratulerer med dagen mamma!

heei, da er det nok en gang lørdag! den første lørdagen hvor jeg ikke trenger å sitt nedgravd i tentamner på lenge, er nemmelig helt ferdig nå! så herlig. Nå som jeg er hjemme alene koser jeg meg kjempemasse med pizza, mac, iphone og julebrus. Det er faktisk bare 10 netter igjen til julaften så var også en tur i byen i dag og kjøpte de siste julegavene. 

Men til overskriften. I dag har mamma bursdag! håper du koser deg masse i dag mamma og får en kjempefin dag videre, elsker deg♥

beste du!

Outfit

synes om antrekket?

utseende eller personlighet?

Har lurt lenge på dette. Er det utseende eller personlighet som er viktigst for oss? Skjønner det med at første inntrykket skal være bra osv.. hvis jeg hadde valget mellom en gutt med kjempefin kropp eller en helt motsatt gutt hadde jeg sikkert valgt den fineste gutten. Sånn er det sikkert for guttene også. Spessielt jenter bryr seg masse om å være tynn, det er sikkert på grunn av at de tror gutter ikke liker at man har en kropp med litt flesk på. Det er bare dumt. Å få spiseforstyrrelser og ødelegge helsa istede for å leve sunt og ikke bry seg så mye om guttas mening. Selv bli jeg aldri helt fornøyd med meg selv men vi er anderledes bygd alle sammen og det kan man ikke gjøre noe med. Hvis du tror at vekta har noe sammenheng med hvordan magen din ser ut så er det ikke sant, du kan jo veie 60 kilo men være modell mager bare pågrunn av høyden din eller musklene. Men sånn som jeg har forstått det bryr guttene seg mere om pupper og rompe enn om personlighet, noe som er så utrolig barnslig. Gå heller etter jenta/gutten som har litt flesk på magen med personlighet en den magre jenta/gutten med null personlighet. Jeg må si at jeg synes det er finere med litt flesk på magen en å ha 8 pack, hos jenter iallefall.


 

Hva synes dere er viktigst, utseende eller personlighet? 

  

 

todays outfitheii, skal snart på dansing så blir bare et lite innlegg nå. Ikke at jeg blogger så ofte men. 

Synes om antrekket?

Today

Nå skal jeg snart på Ikea og se på ny garderobe! har walking closet til mamma men siden det tar så mye av rommet så skal jeg gjøre om litt.

Har tenkt å få noe slikt: 

Dette bildet er hentet fra AURORAMOHN.blogg.nohttp://auroramohn.blogg.no/1350917772_klesskapet_mitt.html 

Tror dere det blir fint?

Outfit

Da har jeg endelig tatt meg sammen og tatt bilder av dagens outfit. Har ikke gjort så mye i dag utenom å vært på skole, blitt våt og ventet på at tiden skulle gå. Etter skolen hadde jeg besøk av Elise og Maria, da laget vi oss mat og koset oss. Var kjempekoselig og se maria igjen, hun går jo på skolen min men har ikke vært så mye med henne i det siste. Så nå blir det snart dansing før jeg skal dusje og slappe av resten av kvelden. 

 synes?

trene søndag!

Heii, nå har jeg akkurat spist mat og fått på meg joggebukse og hettegenser. Har trenet i hele dag, fra 1 til 6 sammen med Hanna på 3t. Hadde ikke spist siden frokost så slukte i meg masse mat nå, så jeg snart sprekker. Skal snart skrive ferdig 2 utkast av en novelle som skal leveres ut uken så snakkes!trenet i det siste?

23.10.2012

heii, nå skal jeg snart på trening med mamma. Har virkelig tatt meg sammen nå! prøver å trene 3 ganger i uka på 3t(treningsenter) + at jeg har gym 2 ganger i uka og så jogger/løper jeg litt innimellom. Ja som sagt så er det bare å begynne å tenke på sommerkroppen 2013. Har faktisk laget middag nå til meg og mamma så hun blir sikkert glad for det håper jeg. Har også øvd til samfunsfagprøve i dag som vi skal ha på fredagen, nevnte det i forrige innlegg også.. 

Hva skjer i dag til dere?

Dagens antrekk!


Jakke/ husker ikke, Røros en plass.                Converse/ DNA           Bukse/Cubus                   Skjerf/ Zara        Topp-bluse/Østersund

Synes om antrekket?

Cupcakes

God morgen! 

Nå sitter jeg og eira å spiser cupcakes som vi lagde i går fordi jeg hadde bursdag. Skal snart starte på frokosten men ble dessert først i dag. Er nydelig vær ute så tror vi skal en tur til byen senere. 

synes?

Bursdag!

Heia, i morgen har jeg faktisk bursdag! Har feiret familiebursdag i dag for pappa's familie så blir det enda ett selskap til mamma på søndag. Denne uken synes jeg egentlig har gått ganske kjapt, selv om vi har hatt 3 innleveringer, 1 prøve og masse lekser. Godt å bli ferdig!

Kjole/ Zara     Rosa ballerinasko/London   

Synes om uken så langt? 

need shoes

heii allesammen! 

Kom nettop hjem fra sang så nå skal det spise litt før jeg må gjøre lekser, har forresten skaffet meg nytt design. Midlertidig.  Tilbake til overskriften. Har lett etter nye sko som jeg kan bruke til vinteren, har ikke lyst på sånne store med masse for som er tunge og ekle. Vil ha noen små sko med for, helst i brun/bers(?) farge eller svart. Har kikket litt på røde Dr Martens i rød med for, synes de er sykt fine! så nå leter jeg bare etter de perfekte.

Så hvis dere vet om eller gidder og linke eller legge igjen en kommentar med butikker som selger Dr Martens så hadde det vert så snilt!

kanskje det blir linking på noen også! 

noe slikt

Har du noen tips?

photo booth arkivet!

haha ikke ta den serriøst!

Drar til østersund nå så her er dagens outfit:

synes?

jentekveld

heii, nå overnatter jeg til Maren med Anne! er kjempekoselig. Spiser godteri og spiller ape-buzz for tiden, haha sykt lenge siden! 

kysse merke altså. ♥♥♥♥   Skjer denne kvelden?

dagens outfit+pannelugg!

hei! nå skal jeg på familiebursdag, har fått meg pannelugg og mørkt hår! Skikkelig forandring men helt erlig synes jeg det passet meg bedre en før! 

Hva synes dere?

mørke brunt/rødt hår!

heei, god morgen! 

Sofie og Ingrid er her så vi skal spise frokost nå før jeg skal ned til byen for å klippe opp håret og kanskje få pannelugg! i går var jeg også til frisøren, da farget jeg håret. Er egentlig ikke så fornøyd men blir bedre og bedre. 

Før:

Etter:

Synes, finest før eller etter?

kom med forslag!

Heii, skal snart på dans så må skynde meg litt. Men! jeg har ingen ting å blogge om nå så hadde satt pris på noen kreative forslag, ja jeg vet at jeg kan ha outfits, videoer, anbefalinger osv.. men med kreative forslag mener jeg sånt som man ikke blogger om hver dag :) så kanskje det blir linking på noen av dere! Forslag?

daffe søndag

heii. Har vært hjemme i hele dag, vasket badet osv. Ellers har jeg bare slappet av, deilig! er nydusjet nå så skal ta meg litt mat før det blir film. 

Gjort i dag?

Fredagskos

Da er det fredag, som jeg sa i forrige innlegg så har jeg lengtet etter denne dagen lenge nå! Skal bare slappe av og kose meg. Elise skal overnatte også, lenge siden! Har mistet litt kontakten i det siste men kommer seg nå vettu! Så i morgen eller i neste uke(vet ikke helt enda) så skal jeg klippe meg pannelugg og farge håret mørkere med litt rødt skjer(skjær)! det blir skummelt men lever bare en gang så why not. 

Tror dere jeg vil passe til pannelugg og mørkt hår?

mye stress

Heii, i dag har jeg vært på kontaktsamtale, konf undervisning og jeg har flyttet fra mamma til pappa. Blir godt med helg i morgen, har vært mye stress i uken her med gym, trening, prøver, lesing. Har følt ett press på meg nå etter sommerferien, klarer nesten ikke å forklare det men jeg har gått kjapt ned med karakterene så jobber meg opp igjen nå. Så er jeg midt oppi hormon styret og ungdoms skolen, alt blir jo dumt ogsånn når man er i puberteten. Men alle har jo denne perioden i livet så kommer meg vel igjennom det som alle andre jeg også! 

Noen som kjenner seg igjen?

trening!

ja da er det på tide med en tur på 3t igjen da, denne gangen skal jeg prøve sumba! siden alle sier at det er så bra! 

trener mye?

dagens innkjøp

Hei♥

Nå sitter jeg og Malin og slapper av, er ganske sliten egentlig. Har trasket rundt i byen lenge så var godt og komme hjem. Malin skal overnatte i natt også, hahah koselig. Kjøpte ikke så mye i byen i dag pågrunn av at høst jakken kostet ganske mye, men ble noe da. 

Høst jakke- Zara        Topp-Zara         Vinrød bukse- Vero Moda

Synes om innkjøpet?

Fredags outfit

Hei! nå er Malin til meg. Vi kom akkurat hjem fra Anne, spiste brownis røre med is og normal brownies så er sånn "passe" kvalm nå. Uansett, blir taco snart og selvfølgelig Norske Talenter om vi orker. 

Planer for fredagskvelden?

savner sommeren

Heiia! nå har jeg akkurat kommet hjem, skal skrive ferdig slutten på novellen som skal leveres inn i morgen. Gøy å sitte inne å skrive når det er SÅ fint vær ute ja! Savner forresten sommeren kjempemye nå! været er jo like fint som på sommeren, men det begynner å bli kjempekaldt. Var frost ute i morrest også! Om vi bare kunne hoppe over vinteren. Helt erlig så GRUER jeg meg til vinteren, den kommer til å bli så trang, mørk og slitsom. Ingen ting som er bra med vinter utenom gavene på julaften, ellers er det jo bare negativt: kaldt, forkjøla hele tiden, glatt, bløtt, mørkt klokka 3 lyst bare fra 9-3 om dagen.

seilbåten!

tyrkia! ♥♥♥

mere tyrkia! 

Savner dere sommeren 2012?

Månedens outfit's

Heii, grunnen til null blogging i dag er på grunn av skole og trening. Har hatt det ganske travelt i det siste så skal bli bedre etter hvert nå! Siden jeg ikke har så mye og blogge om for tiden så tenkte jeg, så kreativ som jeg er, å ha månedens outfit's (?) skal legge ut outfitene som jeg har hatt så langt denne måneden (de som har vært på bloggen).Hvilket antrekk likte du best?

Trondheim city

Heii ♥

Nå kom jeg akkurat hjem fra byen. Har vært dær fra 9 i morrest så er ganske sliten nå. Vi har nemmelig skole i byen i dag og i morgen, noe som heter Newton- rommet eller nå. Så nå blir det litt lekse gjøring før jeg skal slappeav med film og kose meg! 

Kulebane bygging på gang 

Gjort i dag? 

pakke i posten!

Heii, da har det kommet en pakke til meg! sminke fra elf! ja jeg vet at det ikke er så bra men får prøve det ut uansett. Har jo kjøpt meg bra sminke fra The Body Shop for litt siden så det er jo det jeg bruker. 

1= Healthy Glow Bronzing Powder   2=Clarifying Pressed Powder   3=Mineral foundation SPF 15      4=Mineral Blush 

Bronzing Brush 

Kjøpt noe på ELF før?

dårlig

Heii, er hjemme fra skolen i dag pågrunn av sykdom. Er svimmel og fryser. Har pakket meg ned i dyna med kakao og film så blir vel bedre utover dagen. Skal egentlig på sang i dag men siden jeg er syk så vet jeg ikke helt. 

Vært syk i det siste?

everyday morning routine

Heei! nå skal jeg og Sofie snart gå og spise frokost. Har faktisk laget en sminkevideo til dere, håper dere liker den da!

Produktene: http://www.youtube.com/watch?v=IRmQS93ywMI&feature=plcp

Bruker du noe av det samme som meg?

Ukas spørsmål

 Kan du lage anbefaling av Tina og Bettina filmen? sikkert, senere.

Hva gjør du for å holde tennene dine så hvite? jeg bruker en tannbørste med en slags whitning pad på, mange sier at det ikke funker men gjør det til meg. 

Hvor er jakken fra? spørsmålet er fra "Høst outfit" innlegget. Den jakka er fra Zara.

Beste som har skjedd med deg? vet faktisk ikke

Hva må til for at du skal bli fast leser av en blogg? lite skrivefeil, ikke så mye smiley ogsånn. At bloggen er varriert med videoer og outfits, slik at den blir interesang og lese. Fint, lyst og enkelt design. 

Hvilke blogger leser du? Sofienygaard, explode, madde padde, l0ve, kristineam, annais og ktl

Hvorfor slettet du elinewii bloggen hvis du lå på topplista? fordi jeg hadde så mye gammelt der også ble jeg litt lei av den+ at navnet ikke gir så mye mening. 

fortsette med ukens spørsmål?

Lørdags kos!

God morgen! Nå har jeg og Eira svart på ukens spørsmål på video, tar litt tid men å laste den opp så kommer senere i dag. Skal spise frokost nå, så skal vi en tur til byen etterpå. Må ha ny svart bokse!

Dagens outfit

Skjer i dag til dere da?

Dagen!

Heii! i dag skal jeg og noen flere venner dra og se Tina og Bettina! haha gleder meg. Senere i kveld skal enten Sofie eller Eira overnatte så uansett blir det vell koselig! Blir video i morgen, ikke at jeg vet hva den skal handle om. Noen andre som har sedd Tina og Bettina?

høst mote!

Heia, nå gleder jeg meg kjempemye til alle de fine høst klærne kommer! Det er egentlig det mest positive med høsten. I år er det vell burgunder rød som har blitt mest populær! å jeg bare elsker den fargen. 

Noen andre som gleder seg? 

Lang dag!

Hei! denne dagen har gått utrolig tregt. Skolen var kjedelig med bare fag+ skolebilde, men jeg så jo ikke ut da. Så kom nettop hjem fra 3t, fikk ikke trent så mye siden dama ikke var så flink.. men uansett så skal jeg kanskje møte sofie snart så da blir det vell bare å slappeav og nyte resten av dagen. Sofie sin blogg: http://sofienygaard.blogg.no/Weheartit- laga kollasjen selv. 

Hvordan har deres dag vært? 

Bra dag!

Hei! i dag har jeg faktisk hatt en av mine bra dager. Gjennomsnittlig gøy på skolen med koselig m&h i de to siste timene, jeg bakte faktisk brød! som ble overraskende godt. Så etter skolen dro jeg hjem med sofie og koset oss med film og goddis. Og nå har jeg akkurat vært på danse trening som var like gøy som vanelig. Sofie har forresten fått seg blogg! besøk den her: http://sofienygaard.blogg.no/!

Hatt en bra dag? 

høst outfitSynes ?

Dagens outfitSmykke- Glitter   Bluse- Monki    Bukse- Bik Bok     Ring- Bik Bok         Tube bh-Bik Bok

Synes om outfiten?

Innkjøp fra lørdagen!

synes om innkjøpet?

Ukas spørsmål

da tenkte jeg og svare på de få spørsmålene jeg har fått i denne uka! 

Hvem har laget designe ditt? laget det selv, skal bli finere med meny osv senere. 

Hvor mange kommentarer hadde du på din forrige blogg? på elinewii bloggen hadde/har(den finnes enda) jeg ca 15 000 kommentarer.  har du vært på topplisten før? med denne eller den gamle bloggen? haha ja har faktisk vært på topplisten flere ganger, men det var mest gøy når jeg lå på 3 plass under l0ve over mest aktive da! har også vært på topplista over mest besøkende ja, på 40 plass tror jeg så..  HER ER BEVISET

 

har du noen spørsmål?

girl power

Heii, nå er jeg til Eira! koser meg med min nye iphone som jeg er så kry over så Eira synes kanskje det ikke er sånn 100% gøy for øyeblikket men.. Får vel bli litt sosial nå da. Har ingen bilder egentlig så slenger bare med noen fra en bursdags outfit elns.synes da?

City Syd

heii, da drar jeg til city syd! skal kjøpe meg mye ny sminke, baremineraler osv.. og iphone 4s i hvit! det blir kjempebra. 
my weekend

Heii, da skal jeg snart spise middag før jeg drar på step by step for dansetrening. I dag er det klassisk ballet og i går var det disco jazz. I helga var jeg med på hytta til Eira som jeg sikkert har nevnt men uansett her er noen bilder. forslag om hva jeg skal blogge om?

3t!

Heei, da har jeg akkurat kommet hjem fra min første treningstime på 3t! for de som ikke vet hva det er så er det et trenings-studio. Det var såå kult, har ornet med medlemskort og nå så da blir det mye trening fremover. Noe som er kjempebra, sommerkroppen kommer vell til vinteren den da. 

vært på trenings-studio før?

bursdags outfit!

Heii, nå skal jeg og sofie gå ut og sole oss! været er nydelig så skal nyte dagen skikkelig. I går var jeg på bursdag til Anne og Solveig, det var kjempekoselig! 


leggmuskel ja 

Kjole-Gina Tricot     Sko- Bik Bok

,

  • Outfits/Wanties/Inspiration/Hverdag

Kategorier


Arkivhits