januar 2013

black & whiterunwaydreamz shorts

Heii, nå skal jeg straks på jobb. Dette blir dag nr 2  i arberidsuken! gleder meg kjempemye! Uansett har jeg lenge tenkt på å kjøpe meg en runwaydreamz shorts, de er så fine men dyre så kanskje jeg har råd nå som jeg nettop har hatt bursdag.

Hva synes dere om shortsene? 

Studio BERRE

Hei! nå skal jeg snart dusje før jeg skal spise også ta natta. I dag var min første dag i arbeidsuke hos Lasse Berre. Helt 100% perfekt dag. Vi (altså jeg og lisa) har i dag laget lunch til alle sammen, hatt privat photodshoot og redigert bildene etterpå! jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å jobbe der istede for å stå og rydde på lageret i en klesbutikk eller ta oppvasken på en cafe. Kan ikke vente til resten av uken! 

Spørsmålsrunde her: http://elinestrand.blogg.no/1358704491_spr_meg.html STILL MASSE SPØRSMÅL! 

tuesday

Heii, skal snart dra en tur på 3t for og få igang trening's rutinen ordentlig igjen. Siden det er ball i morgen tar jeg meg nok en tur til varmen også! Er egentlig ganske stressa nå fordi jeg ikke har fått sydd inn kjolen min enda.. kjøpte den i smaal på Nelly.com men den var overraskende stor! 

 

6-ER! WHAAT?

Da er det mandag igjen, wohoo. 

I dag har jeg egentlig hatt en ganske så bra mandag! skoledagen har gått kjapt med kino og noen få fag, så etter skolen ble det pizza på meg og Eira. Jeg fant ut at jeg fikk 6-er i spansk!!! er så utrolig, amazing glad akkurat nå! Miiiin første 6-er i spansk!! iiip. Bra start på året må jeg si! satser på bare 6-ere frammover nå da, hehe not. Så blir det årets andre ball på onsdag, gleder meg masse! 
♥Noen andre som har hatt en bra mandag?!

photoshoot med adressa

God morgen! i går var jeg og Elise på en slags "photoshoot" med adressa. De skulle lage en repotasje om skoleball så da spurte de oss. Vi ble stylet og fotografert, kjempegøy! Intervjuet/repotasjen blir ikke publisert før om litt så når den er publisert så får vi bildene fra fotografen men intil da får dere en liten titt med bilder fra mitt kamera. Sara Eline

Sara Eline

14, Trondheim

Hei! Jeg heter Eline. Jeg er 14 åt og kommer fra Trondheim. På denne bloggen kan du lese om hverdag, outfits, videoer, anbefalinger og masse annet.Takk for at du leser bloggen min!

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits