juni 2013

Kroatia!

Hei!! da er jeg framme i Kroatia! Det er kjempefint her, men må si det var en utrolig lang reise. Selve flyturen tok ikke så lang tid, bare 3 timer. Men da vi kom fram var vi først på flyplassen i en time før vi tok buss til havnen i 40 min hvor vi derretter dro med båt fra Split til Brac som også tok 40 min. Så var det bare en liten buss tur på 10 min så var vi endelig framme! Var utrolig godt å komme fram til hotellrommet! Vi har egentlig ikke gjort så mye mer enn å spist litt og pakket ut og sånn, starter med bading, shopping og alt det der i morgen! Forresten så er det faktisk utrolig bra shopping her! jeg viste det ikke før i dag morrest så skulle absolutt spart litt mer, men uansett så er det både Victoria Secret, Top Shop, Zara, Mango og mange andre kjente butikker her! Altså i Split da. Kan garantere at det blir iallefall 3 dager shopping i løped av de to ukene vi skal være her! Byeen

hei! ja da er jeg alene på rommet igjen og ser selvfølgelig på pll som vanlig. Må gå å ta meg noe mat nå fordi middag er det ingen som orket å lage så sulter ihjel snart. Broren min har også besøk av 5 gutter så det er ikke like lett og deilig å slappeav. Må alltid plage meg. Uansett så var jeg i byen i dag! Kjøpte meg de Nike Free Run skoene som jeg har ønsket meg såå lenge, kjøpte også et kjempebra solpudder fra tro det eller ikke H&M. Har letet etter solpudder som faktisk gir bra med farge og denne var perfekt. Kjøpte ikke så mye siden jeg skal jo til Kroatia om 4 dager!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva har dere gjort i dag da?

addicted to Pll

 Jeg har faktisk blitt helt avhengig av Pretty Little Liars! Har sett 5 episoder allerede i dag og er snart ferdig med 2 sesong. Har egentlig ikke noe bedre å gjøre nå så da ser jeg like gjerne masse. Skal møte Tiril og Elise senere så da blir planene å ta sol fordi jeg og tiril skal begge reise til varme strøk på lørdag. Jeg skal til Kroatia og Tiril skal til Spania. Tok sol i går også og fikk skikkelig skille, skal bare ta en gang til i dag så jeg slipper å bli brent de første dagene i Kroatia slik at jeg i verste fall ikke kan sole meg mer. Kan også hende at Eira også tar seg en tur senere i dag så da blir det sikkert grilling på oss! 

"ikke nå solhor her nei"

uvirkelig

Hei! nå er det faktisk sommerferie!? noe som helt klart ikke har gått opp for meg enda! Alt har med skole har gått så kjapt når jeg ser tilbake, var faktisk litt trist i dag siden jeg ikke kommer til å ha klassen rundt meg og sånn. Tror det kommer til å ta et par uker før jeg virkelig skjønner at det er sommerferie nå! Men uansett, så får jeg besøk av Malin snart og så skal vi dra til Lian en tur før Malin skal overnatte hos meg. 
the first summer outfit

Topp - Bik Bok/ shorts - Bik bok/ klokke - vintage fra bestefar/ ring - Gina Tricot 

 

Pretty little liars

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I dag har jeg faktisk bare ligget og sett på pll. Eller altså tiden fra etter skolen til nå! Var skikkelig sliten og trøtt etter skolen i dag så orket ikke noe annet. Uansett, Eira er jo på besøk så det eneste vi skal gjøre nå er å fortsette på serien. Kjempedeilig!  

Daniel Wellington

Hei! Nå skal jeg og Eira snart dra på butikken før vi starter å se pll serien. Eira skal altså overnatte til meg og vi er hjemme alene resten av kvelden, da blir sikkert jordbær og smeltet sjokolade på oss! Har bare sett noen episoder av pll og jeg er helt hekta allerede! det er så spennende og bra, anbefales virkelig. Så skal jeg også bestille meg en Daniel Wellington klokke! Har ønsket meg det så lenge men jeg bestemte meg da jeg så innlegget til Lotta: http://lottasalbuvik.blogg.no/1370870703_rabatt_kode_for_danie.html. Hun har klart å skaffe en rabattkode på 15%! og da må jeg jo bare bestille!Vet ikke helt hvilken jeg skal bestille, men tror jeg vil ha den til venstre. 

Hvilken synes dere var finest?

Litt nytt

Hei! i går var jeg og malin en tur i byen. Vi var dær ikke så lenge siden vi skulle på bursdag men jeg kjøpte meg tre ting siden det var utrolig mye salg i byen nå!

 

Sko fra dinsko til 199 kr, 50% avslag. Elsker at jeg faktisk kan bruke de til vanlig i hverdagen. 


Belly fra Bik Bok til 74 kr, 50 % avslag. Short fra Bik Bok til 199 kr. 

Hva synes dere da?

 

trening

Hei! Akkurat nå skal jeg ut for å trene. Har laget meg en plan om å trene annenhver dag fremover men jeg vet ikke om jeg kommer til å holde meg til den planen. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har laget meg slike rutiner uten å klare å opprettholde de, men uansett så prøver jeg igjen. Nå blir det joggetur og styrke etterpå! skal til Kroatia om 12 dager så må trene mye nå, selv om jeg vet det ikke kommer til å bli forskjell på den korte tiden da. Har dere noen trenings rutiner som er motiverende? isåfall si ifra! 

i dag

Sent innlegg:


God morgen! 

Nå skal jeg og Malin dra til byen straks. Har spist greit usunn frokost nå med oreo, nugatti, potetgull og yoghurt. Jaja, sånn går det. Har gitt opp sommerkroppen uansett så! Senere i dag skal vi på bursdag til Dina og Elise. Blir kjempekoselig sikkert!  Planer for dagen?

Bestillt!

Hei! Ja da har jeg bestillt med dette solpudderet! har hørt såå mye bra om det så nå er det bestillt. Om noen er interresert så finner dere det her: http://www.coverbrands.no/sminke/ansikt/solpudder/bahama-mama

TILBAKE!

Heii, nå er jeg tilbake! 

Jeg har hatt en kjempelang periode hvor jeg ikke har blogget men nå som det blir sommer og jeg ikke har så mye å gjøre på skolen så starter jeg igjen! Skal virkelig begynne som fullt nå så nå blir bloggen verdt å følge! Blir outfits, videoer, wants, salg av klær, spørsmålsrunder og alt mulig rart som jeg kommer på. Er skikkelig gira på å få igang bloggen igjen! 

 

, Trondheim

Hei! Jeg heter Eline. Jeg er 14 åt og kommer fra Trondheim. På denne bloggen kan du lese om hverdag, outfits, videoer, anbefalinger og masse annet.Takk for at du leser bloggen min!

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits