juli 2013

Zlatni Rat

Hei! da har vi pakket og skal snart dra til en av verdens fineste strender: Zlatni Rat som befinner seg i byen Bol på den kroatiske øya Brac som vi bor på. Gleder meg kjempemye, vi har lånt oss to cabroleter(?) som vi skal cruse hele veien rundt øya i :D. Kameraet er også full ladet så blir sikkert tatt masse bilder! 


shopping i Split

Ja, hei, i dag har jeg endelig fått shoppet! på både Victoria's Secret, Zara, Berskha(?) og Intimissimi, som er en undertøysbutikk. Var faktisk en overraskende bra VS i Kroatia, de hadde det meste så ble en del shopping der ja. Har også kjøpt meg kjole og mye annet fint! utenom det så har veien til hotell rommet mitt blitt rene survival turen. Er blitt bokstavelig talt overfallt av svære gresshopper. De ligger over alt! går ikke en meter før du får øye på den lange tre lignende skapningen med så lange bein at den kan hoppe 30 meter. Herregud. Må vell kjøpe meg et eller annet våpen i morgen for å overleve her i to uker, ååå klarer ikke forklare hvor sinnsykt ekle de er! De kan bare finne på å hoppe til en retning og i neste sekundet så sitter de vel på deg. ÆSJ. 

Snik titt ↑ kommer innlegg nermere om hva jeg kjøpte, hva det kostet og hvor jeg kjøpte det. 

, Trondheim

Hei! Jeg heter Eline. Jeg er 14 åt og kommer fra Trondheim. På denne bloggen kan du lese om hverdag, outfits, videoer, anbefalinger og masse annet.Takk for at du leser bloggen min!

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits