september 2012

daffe søndag

heii. Har vært hjemme i hele dag, vasket badet osv. Ellers har jeg bare slappet av, deilig! er nydusjet nå så skal ta meg litt mat før det blir film. 

Gjort i dag?

Fredagskos

Da er det fredag, som jeg sa i forrige innlegg så har jeg lengtet etter denne dagen lenge nå! Skal bare slappe av og kose meg. Elise skal overnatte også, lenge siden! Har mistet litt kontakten i det siste men kommer seg nå vettu! Så i morgen eller i neste uke(vet ikke helt enda) så skal jeg klippe meg pannelugg og farge håret mørkere med litt rødt skjer(skjær)! det blir skummelt men lever bare en gang så why not. 

Tror dere jeg vil passe til pannelugg og mørkt hår?

mye stress

Heii, i dag har jeg vært på kontaktsamtale, konf undervisning og jeg har flyttet fra mamma til pappa. Blir godt med helg i morgen, har vært mye stress i uken her med gym, trening, prøver, lesing. Har følt ett press på meg nå etter sommerferien, klarer nesten ikke å forklare det men jeg har gått kjapt ned med karakterene så jobber meg opp igjen nå. Så er jeg midt oppi hormon styret og ungdoms skolen, alt blir jo dumt ogsånn når man er i puberteten. Men alle har jo denne perioden i livet så kommer meg vel igjennom det som alle andre jeg også! 

Noen som kjenner seg igjen?

trening!

ja da er det på tide med en tur på 3t igjen da, denne gangen skal jeg prøve sumba! siden alle sier at det er så bra! 

trener mye?

dagens innkjøp

Hei♥

Nå sitter jeg og Malin og slapper av, er ganske sliten egentlig. Har trasket rundt i byen lenge så var godt og komme hjem. Malin skal overnatte i natt også, hahah koselig. Kjøpte ikke så mye i byen i dag pågrunn av at høst jakken kostet ganske mye, men ble noe da. 

Høst jakke- Zara        Topp-Zara         Vinrød bukse- Vero Moda

Synes om innkjøpet?

Fredags outfit

Hei! nå er Malin til meg. Vi kom akkurat hjem fra Anne, spiste brownis røre med is og normal brownies så er sånn "passe" kvalm nå. Uansett, blir taco snart og selvfølgelig Norske Talenter om vi orker. 

Planer for fredagskvelden?

savner sommeren

Heiia! nå har jeg akkurat kommet hjem, skal skrive ferdig slutten på novellen som skal leveres inn i morgen. Gøy å sitte inne å skrive når det er SÅ fint vær ute ja! Savner forresten sommeren kjempemye nå! været er jo like fint som på sommeren, men det begynner å bli kjempekaldt. Var frost ute i morrest også! Om vi bare kunne hoppe over vinteren. Helt erlig så GRUER jeg meg til vinteren, den kommer til å bli så trang, mørk og slitsom. Ingen ting som er bra med vinter utenom gavene på julaften, ellers er det jo bare negativt: kaldt, forkjøla hele tiden, glatt, bløtt, mørkt klokka 3 lyst bare fra 9-3 om dagen.

seilbåten!

tyrkia! ♥♥♥

mere tyrkia! 

Savner dere sommeren 2012?

Månedens outfit's

Heii, grunnen til null blogging i dag er på grunn av skole og trening. Har hatt det ganske travelt i det siste så skal bli bedre etter hvert nå! Siden jeg ikke har så mye og blogge om for tiden så tenkte jeg, så kreativ som jeg er, å ha månedens outfit's (?) skal legge ut outfitene som jeg har hatt så langt denne måneden (de som har vært på bloggen).Hvilket antrekk likte du best?

Trondheim city

Heii ♥

Nå kom jeg akkurat hjem fra byen. Har vært dær fra 9 i morrest så er ganske sliten nå. Vi har nemmelig skole i byen i dag og i morgen, noe som heter Newton- rommet eller nå. Så nå blir det litt lekse gjøring før jeg skal slappeav med film og kose meg! 

Kulebane bygging på gang 

Gjort i dag? 

pakke i posten!

Heii, da har det kommet en pakke til meg! sminke fra elf! ja jeg vet at det ikke er så bra men får prøve det ut uansett. Har jo kjøpt meg bra sminke fra The Body Shop for litt siden så det er jo det jeg bruker. 

1= Healthy Glow Bronzing Powder   2=Clarifying Pressed Powder   3=Mineral foundation SPF 15      4=Mineral Blush 

Bronzing Brush 

Kjøpt noe på ELF før?

dårlig

Heii, er hjemme fra skolen i dag pågrunn av sykdom. Er svimmel og fryser. Har pakket meg ned i dyna med kakao og film så blir vel bedre utover dagen. Skal egentlig på sang i dag men siden jeg er syk så vet jeg ikke helt. 

Vært syk i det siste?

everyday morning routine

Heei! nå skal jeg og Sofie snart gå og spise frokost. Har faktisk laget en sminkevideo til dere, håper dere liker den da!

Produktene: http://www.youtube.com/watch?v=IRmQS93ywMI&feature=plcp

Bruker du noe av det samme som meg?

Ukas spørsmål

 Kan du lage anbefaling av Tina og Bettina filmen? sikkert, senere.

Hva gjør du for å holde tennene dine så hvite? jeg bruker en tannbørste med en slags whitning pad på, mange sier at det ikke funker men gjør det til meg. 

Hvor er jakken fra? spørsmålet er fra "Høst outfit" innlegget. Den jakka er fra Zara.

Beste som har skjedd med deg? vet faktisk ikke

Hva må til for at du skal bli fast leser av en blogg? lite skrivefeil, ikke så mye smiley ogsånn. At bloggen er varriert med videoer og outfits, slik at den blir interesang og lese. Fint, lyst og enkelt design. 

Hvilke blogger leser du? Sofienygaard, explode, madde padde, l0ve, kristineam, annais og ktl

Hvorfor slettet du elinewii bloggen hvis du lå på topplista? fordi jeg hadde så mye gammelt der også ble jeg litt lei av den+ at navnet ikke gir så mye mening. 

fortsette med ukens spørsmål?

Lørdags kos!

God morgen! Nå har jeg og Eira svart på ukens spørsmål på video, tar litt tid men å laste den opp så kommer senere i dag. Skal spise frokost nå, så skal vi en tur til byen etterpå. Må ha ny svart bokse!

Dagens outfit

Skjer i dag til dere da?

Dagen!

Heii! i dag skal jeg og noen flere venner dra og se Tina og Bettina! haha gleder meg. Senere i kveld skal enten Sofie eller Eira overnatte så uansett blir det vell koselig! Blir video i morgen, ikke at jeg vet hva den skal handle om. Noen andre som har sedd Tina og Bettina?

høst mote!

Heia, nå gleder jeg meg kjempemye til alle de fine høst klærne kommer! Det er egentlig det mest positive med høsten. I år er det vell burgunder rød som har blitt mest populær! å jeg bare elsker den fargen. 

Noen andre som gleder seg? 

Lang dag!

Hei! denne dagen har gått utrolig tregt. Skolen var kjedelig med bare fag+ skolebilde, men jeg så jo ikke ut da. Så kom nettop hjem fra 3t, fikk ikke trent så mye siden dama ikke var så flink.. men uansett så skal jeg kanskje møte sofie snart så da blir det vell bare å slappeav og nyte resten av dagen. Sofie sin blogg: http://sofienygaard.blogg.no/Weheartit- laga kollasjen selv. 

Hvordan har deres dag vært? 

Bra dag!

Hei! i dag har jeg faktisk hatt en av mine bra dager. Gjennomsnittlig gøy på skolen med koselig m&h i de to siste timene, jeg bakte faktisk brød! som ble overraskende godt. Så etter skolen dro jeg hjem med sofie og koset oss med film og goddis. Og nå har jeg akkurat vært på danse trening som var like gøy som vanelig. Sofie har forresten fått seg blogg! besøk den her: http://sofienygaard.blogg.no/!

Hatt en bra dag? 

høst outfitSynes ?

Dagens outfitSmykke- Glitter   Bluse- Monki    Bukse- Bik Bok     Ring- Bik Bok         Tube bh-Bik Bok

Synes om outfiten?

Innkjøp fra lørdagen!

synes om innkjøpet?

Ukas spørsmål

da tenkte jeg og svare på de få spørsmålene jeg har fått i denne uka! 

Hvem har laget designe ditt? laget det selv, skal bli finere med meny osv senere. 

Hvor mange kommentarer hadde du på din forrige blogg? på elinewii bloggen hadde/har(den finnes enda) jeg ca 15 000 kommentarer.  har du vært på topplisten før? med denne eller den gamle bloggen? haha ja har faktisk vært på topplisten flere ganger, men det var mest gøy når jeg lå på 3 plass under l0ve over mest aktive da! har også vært på topplista over mest besøkende ja, på 40 plass tror jeg så..  HER ER BEVISET

 

har du noen spørsmål?

girl power

Heii, nå er jeg til Eira! koser meg med min nye iphone som jeg er så kry over så Eira synes kanskje det ikke er sånn 100% gøy for øyeblikket men.. Får vel bli litt sosial nå da. Har ingen bilder egentlig så slenger bare med noen fra en bursdags outfit elns.synes da?

City Syd

heii, da drar jeg til city syd! skal kjøpe meg mye ny sminke, baremineraler osv.. og iphone 4s i hvit! det blir kjempebra. 
my weekend

Heii, da skal jeg snart spise middag før jeg drar på step by step for dansetrening. I dag er det klassisk ballet og i går var det disco jazz. I helga var jeg med på hytta til Eira som jeg sikkert har nevnt men uansett her er noen bilder. forslag om hva jeg skal blogge om?

Sara Eline

Sara Eline

14, Trondheim

Hei! Jeg heter Eline. Jeg er 14 åt og kommer fra Trondheim. På denne bloggen kan du lese om hverdag, outfits, videoer, anbefalinger og masse annet.Takk for at du leser bloggen min!

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits