oktober 2012

Outfit

Da har jeg endelig tatt meg sammen og tatt bilder av dagens outfit. Har ikke gjort så mye i dag utenom å vært på skole, blitt våt og ventet på at tiden skulle gå. Etter skolen hadde jeg besøk av Elise og Maria, da laget vi oss mat og koset oss. Var kjempekoselig og se maria igjen, hun går jo på skolen min men har ikke vært så mye med henne i det siste. Så nå blir det snart dansing før jeg skal dusje og slappe av resten av kvelden. 

 synes?

trene søndag!

Heii, nå har jeg akkurat spist mat og fått på meg joggebukse og hettegenser. Har trenet i hele dag, fra 1 til 6 sammen med Hanna på 3t. Hadde ikke spist siden frokost så slukte i meg masse mat nå, så jeg snart sprekker. Skal snart skrive ferdig 2 utkast av en novelle som skal leveres ut uken så snakkes!trenet i det siste?

23.10.2012

heii, nå skal jeg snart på trening med mamma. Har virkelig tatt meg sammen nå! prøver å trene 3 ganger i uka på 3t(treningsenter) + at jeg har gym 2 ganger i uka og så jogger/løper jeg litt innimellom. Ja som sagt så er det bare å begynne å tenke på sommerkroppen 2013. Har faktisk laget middag nå til meg og mamma så hun blir sikkert glad for det håper jeg. Har også øvd til samfunsfagprøve i dag som vi skal ha på fredagen, nevnte det i forrige innlegg også.. 

Hva skjer i dag til dere?

Dagens antrekk!


Jakke/ husker ikke, Røros en plass.                Converse/ DNA           Bukse/Cubus                   Skjerf/ Zara        Topp-bluse/Østersund

Synes om antrekket?

Cupcakes

God morgen! 

Nå sitter jeg og eira å spiser cupcakes som vi lagde i går fordi jeg hadde bursdag. Skal snart starte på frokosten men ble dessert først i dag. Er nydelig vær ute så tror vi skal en tur til byen senere. 

synes?

Bursdag!

Heia, i morgen har jeg faktisk bursdag! Har feiret familiebursdag i dag for pappa's familie så blir det enda ett selskap til mamma på søndag. Denne uken synes jeg egentlig har gått ganske kjapt, selv om vi har hatt 3 innleveringer, 1 prøve og masse lekser. Godt å bli ferdig!

Kjole/ Zara     Rosa ballerinasko/London   

Synes om uken så langt? 

need shoes

heii allesammen! 

Kom nettop hjem fra sang så nå skal det spise litt før jeg må gjøre lekser, har forresten skaffet meg nytt design. Midlertidig.  Tilbake til overskriften. Har lett etter nye sko som jeg kan bruke til vinteren, har ikke lyst på sånne store med masse for som er tunge og ekle. Vil ha noen små sko med for, helst i brun/bers(?) farge eller svart. Har kikket litt på røde Dr Martens i rød med for, synes de er sykt fine! så nå leter jeg bare etter de perfekte.

Så hvis dere vet om eller gidder og linke eller legge igjen en kommentar med butikker som selger Dr Martens så hadde det vert så snilt!

kanskje det blir linking på noen også! 

noe slikt

Har du noen tips?

photo booth arkivet!

haha ikke ta den serriøst!

Drar til østersund nå så her er dagens outfit:

synes?

jentekveld

heii, nå overnatter jeg til Maren med Anne! er kjempekoselig. Spiser godteri og spiller ape-buzz for tiden, haha sykt lenge siden! 

kysse merke altså. ♥♥♥♥   Skjer denne kvelden?

dagens outfit+pannelugg!

hei! nå skal jeg på familiebursdag, har fått meg pannelugg og mørkt hår! Skikkelig forandring men helt erlig synes jeg det passet meg bedre en før! 

Hva synes dere?

mørke brunt/rødt hår!

heei, god morgen! 

Sofie og Ingrid er her så vi skal spise frokost nå før jeg skal ned til byen for å klippe opp håret og kanskje få pannelugg! i går var jeg også til frisøren, da farget jeg håret. Er egentlig ikke så fornøyd men blir bedre og bedre. 

Før:

Etter:

Synes, finest før eller etter?

kom med forslag!

Heii, skal snart på dans så må skynde meg litt. Men! jeg har ingen ting å blogge om nå så hadde satt pris på noen kreative forslag, ja jeg vet at jeg kan ha outfits, videoer, anbefalinger osv.. men med kreative forslag mener jeg sånt som man ikke blogger om hver dag :) så kanskje det blir linking på noen av dere! Forslag?

Sara Eline

Sara Eline

14, Trondheim

__________ På denne bloggen skriver jeg om ting som skjer i livet mitt, legger ut outfits, inspo bilder, videoer osv... Fremmover vil jeg tenke på klær og sminke, jeg har ikke funnet min stil enda så det er hva dere kommer til og lese om her. Takk for at du leser bloggen!

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits