desember 2012

JULAFTEN!

Hei! nå er det julaften, teknisk sett 1.juledag men jaja. Har hatt det kjempefint i dag, spist ribbe og fått en del gaver. Blandt annet krølltang(Gorgeous curl wand), Travel koffert, Canada Goose jakke! (men er egentlig imot dyrepels så skal bytte til svart Svea jakke) og penger. Så utenom dette har jeg fått fra venner og andre forskjellige skjerf, smykker, ringer, sminke og slikt. Meg og søstrene mine♥

Hva har dere gjort i dag?

VASKEDAG

heii, ja da har jeg vasket rommet og badet, tørket støv, skiftet sengetrekk og ryddet. Utslitt. Så nå skal jeg dra og møte noen før vi får middagsbesøk i kveld. 


Hva skjer i dag hos dere?

Gratulerer med dagen mamma!

heei, da er det nok en gang lørdag! den første lørdagen hvor jeg ikke trenger å sitt nedgravd i tentamner på lenge, er nemmelig helt ferdig nå! så herlig. Nå som jeg er hjemme alene koser jeg meg kjempemasse med pizza, mac, iphone og julebrus. Det er faktisk bare 10 netter igjen til julaften så var også en tur i byen i dag og kjøpte de siste julegavene. 

Men til overskriften. I dag har mamma bursdag! håper du koser deg masse i dag mamma og får en kjempefin dag videre, elsker deg♥

beste du!

Outfit

synes om antrekket?

utseende eller personlighet?

Har lurt lenge på dette. Er det utseende eller personlighet som er viktigst for oss? Skjønner det med at første inntrykket skal være bra osv.. hvis jeg hadde valget mellom en gutt med kjempefin kropp eller en helt motsatt gutt hadde jeg sikkert valgt den fineste gutten. Sånn er det sikkert for guttene også. Spessielt jenter bryr seg masse om å være tynn, det er sikkert på grunn av at de tror gutter ikke liker at man har en kropp med litt flesk på. Det er bare dumt. Å få spiseforstyrrelser og ødelegge helsa istede for å leve sunt og ikke bry seg så mye om guttas mening. Selv bli jeg aldri helt fornøyd med meg selv men vi er anderledes bygd alle sammen og det kan man ikke gjøre noe med. Hvis du tror at vekta har noe sammenheng med hvordan magen din ser ut så er det ikke sant, du kan jo veie 60 kilo men være modell mager bare pågrunn av høyden din eller musklene. Men sånn som jeg har forstått det bryr guttene seg mere om pupper og rompe enn om personlighet, noe som er så utrolig barnslig. Gå heller etter jenta/gutten som har litt flesk på magen med personlighet en den magre jenta/gutten med null personlighet. Jeg må si at jeg synes det er finere med litt flesk på magen en å ha 8 pack, hos jenter iallefall.


 

Hva synes dere er viktigst, utseende eller personlighet? 

  

 

Sara Eline

Sara Eline

14, Trondheim

__________ På denne bloggen skriver jeg om ting som skjer i livet mitt, legger ut outfits, inspo bilder, videoer osv... Fremmover vil jeg tenke på klær og sminke, jeg har ikke funnet min stil enda så det er hva dere kommer til og lese om her. Takk for at du leser bloggen!

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits